Politica de confidențialitate
 
 

Confidențialitatea datelor personale
S.C. Eastend Cycles S.R.L. respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor;
Datele dumneavoastră sunt strict confidențiale și vor fi folosite numai pentru a onora comenziile de pe acest site.
S.C. Eastend Cycles S.R.L. se angajază să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului, oferta și politica firmei;
S.C. Eastend Cycles S.R.L. nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează datele dvs de contact unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Conținut site și Copyright
www.29er.ro și toate informațiile conținute sunt în proprietatea firmei S.C. EASTEND CYCLES SRL, care face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe acest site. Rareori, acestea pot conține inadvertențe punctuale: prețul sau unele specificări pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.

Fraudă
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului 29er.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul 29er.ro, va fi considerată tentativă de fraudă a sistemelor 29er.ro și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Litigii
Orice litigiu apărut între Clienți și Societate va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit rezolvarea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Miercurea Ciuc, România.

Dispoziții finale
29er.ro își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificare a acestor prevederi, precum și orice modificare asupra site-ului www.29er.ro, structurile acestuia sau orice altă modificare ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.